Bayan İthal Çanta Modelleri

Garnili Demir Tutmalı İthal Çanta Modelleri ile şıklığınızı tamamlayın.İçerisinde astar bulunan bayan çanta modelimiz çok gözlü olmasıyla kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Çanta modelimizi ister elde ister omuzda kullanabilirsiniz tüm renklerini hemen keşfet!

 

Bayan İthal Çanta Modelleri Özellikleri

Garnili demir tutmalı İthal çanta suni deri soft malzemeden üretilmiştir. İçerisinde astarlı çok gözü bulunan, elde, omuzda ve çapraz kullanılabilen ürünümüz, askı detayıyla süslenmiştir. Garnili demir tutmalı İthal çanta günlük kullanıma uygun olarak tasarlanmış olup bir çok farklı kombininiz ile rahatça kullanabileceğiniz bir üründür.
Ebatlar:

En: 34 Cm
Boy: 23 Cm
Genişlik: 15 Cm
 
Garnili Demir Tutmalı İthal Çanta Modellerinin Tümünü Gör

Bagmori'den satın almak istediğiniz ürünleri sizlere dilediğiniz şekilde ödeme imkanı sunuyoruz.

Kredi Kartı ile Ödeme

Bagmori'den verdiğiniz siparişlerin ödemelerini kredi kartı ile online olarak yapabilirsiniz. Bonus, World, Axess, CardFinans, Maximum, Paraf, Advantage ve bu kart özelliklerine sahip diğer banka kartlarını kullanarak taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Sizlere daha güvenli ödeme imkanı sunabilmek için tüm kredi kartı işlemleriniz PCI DSS sertifikalı ödeme sayfası, 150'den fazla gelişmiş güvenlik (fraud) filtresi ve 7/24 çalışan uzman sahtecilik önleme ekibimizle korunmaktadır.

Kredi Kartı Logo
Banka Kartı ile Ödeme

Bagmori'den verdiğiniz siparişlerin ödemesinde banka kartı da kullanabilirsiniz. Sitemizde tüm bankalara ait debit kartlar geçerli olup, dilediğiniz banka kartıyla ödeme yapma imkânınız bulunmaktadır.

Havale / EFT ile Ödeme

Dilerseniz Havale/EFT yaparak ödemenizi yapabilirsiniz. Sipariş onayından sonra oluşacak sipariş numaranızı havale/EFT’nin açıklama bölümüne eklemeyi unutmayın!

Kapıda Ödeme

Dilerseniz vereceğiniz siparişlerinizde kapıda nakit ve/veya kredi kartı ile ödeme seçeneğini de tercih edebilirsiniz. Kapıda ödeme ücret komisyonu ödeme tutarınıza eklenecektir.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...